Hotell, Restaurang & Catering - BWT Best Water Technology 

Hotell, Restaurang & Vending

I en klass för sig.

 

Det räcker ofta med en klunk vatten för att avgöra om en restaurang får "tummen upp" eller "tummen ner". Ibland kan detta vara det enda intrycket kunden får efter ett kort besök medan, efter en stor måltid, är det den sista smaken av kaffe eller te som dröjer sig kvar. Storkök bör vara medvetna om att deras prestation på detta känsliga område kan påverka hela deras verksamhet. Många gäster kan ha kaffemaskiner av hög kvalitet i hemmet, och är därför vana vid perfekt förberedda och full smak varma drycker, så ingen krögare eller kaféägare kan riskera att de serverar något av sämre kvalitet. Espresso creman ska vara rik och fast och inte försvinna, och japanskt grönt te ska inte lukta något annat än färska gräs utan ett spår av olja synlig på ytan av vätskan.  

 

Den framgångsfaktorn för varma drycker gäller även matlagning. Användningen av kvalitetsvatten tar fram den bästa kvaliteten hos grönsaker och kött med en perfekt konsistens. Graden av hårdhet, lukten och smaken av det vatten som används som råmaterial för livsmedel och drycker måste vara perfekt. Detta är det enda sättet att utveckla smakupplevelser som kommer att finnas kvar i minnet för en lång tid. BWT bestmax filterpatroner från BWT water +more skapar  optimerat kvalitetsvatten för individuella behov som kommer att överraska även de mest kräsna gästerna. 

 

Från utrustning till kaffemaskiner och hårdvara för modern matlagning och bakning, optimalt vatten garanterar maximal prestanda från utrustning, skydd av lager och en livlig omsättning på affärer. Viktigast av allt är filterpatroner som säkerställer tillförlitlighet och garanterar en jämn kvalitet av varma och kalla drycker, oavsett om det gäller i köket eller i bageriet. För mer information om våra branschlösningar, besök vår sektion om Hotell, Restaurang & Vending