BWT AQA perla - BWT Best Water Technology 

BWT AQA perla – Årets produkt 2012

BWT:s avhärdningssystem, AQA perla, tillhandahåller silkesmjukt pärlvatten till hela hushållet – en innovativ lösning för alla hemägare i slaget mot kalk. Det skyddar duschar, gör varje bad till en ljuvlig upplevelse, ger ultramjuk tvätt, ger huden en sammetslen känsla och håret en silkeslen känsla med en fin lyster och rengör badrummets installationer på ett ögonblick.

Det skyddar även hela VVS-systemet mot kalkavlagringar och förlänger livslängden för hushållsapparater. Dyra reparationer är minimala och uppvärmings- och energikostnader reduceras markant. BWT AQA perla vann kategorin ‘Product of the Year 2012’. Den imponerar på panelen av domare I kategorierna kvalité, design, funktionalitet och miljövänlighet.

 

Domarnas utlåtande: “Efter avhärdningsprocessen, är det slikesmjuka vattnet extremt effektivt på att förlänga livet för rörsystemet och allt som är kopplat till det. ‘AQA Perla’  är också enkel och lätt att använda. Användaren behöver bara berätta för systemet vad den lokala vattenhårdheten är och vilket hårdhet man vill ha.”