Suodatinpatruunat suodatinkannuihin - BWT Best Water Technology 

Suodatinpatruunat suodatinkannuihin

BWT:n silver-free -teknologia on suunnattu terveystietoisille kuluttajille. Suoda-tinkannu hyödyntää uutta Mg2+ -teknologiaa lisäämään suodatettuun hanaveteen magnesiumia. Magnesium parantaa makua ja veden terveysominaisuuksia.

 

Enemmän makua magnesiumin (Mg2+) avulla

Mineraali magnesium Mg2+ on maunkantaja. BWT Gourmet -suodatinkannu vaihtaa vedessä olevan kalkin magnesium-ioneihin, minkä ansiosta vedenko-vuus alenee samalla, kun magnesiumilla rikastettu vesi korostaa kahvin ja teen luontaisia aromeja. Jopa pelkiltään juotuna magnesiumilla rikastetulla vedellä on tasapainoinen, luonnollinen ja raikas maku

 

Enemmän hyvinvointia

Monesti saamme liian vähän magnesiumia päivittäisessä ravinnossamme. Magnesiumin suositeltu päiväannos on noin 300 mg, stressiä aiheuttavissa tilanteissa saannin tulisi olla vielä suurempi. Kun juot 2 litraa BWT-kannulla suodatettua vettä saat samassa 20 % suositellusta magnesiumin päiväannoksesta. Lisäksi veden maku paranee. 

 

Enemmän energiaa

Magnesium aktivoi entsyymijärjestelmiä, jotka ovat erittäin tärkeitä energiametabolismimme kannalta. Riittävä määrä magnesiumia kehossa kohentaa sekä fyysistä että psyykkistä suorituskykyä merkittävästi, siinä missä magnesiumin puute taas johtaa väsymykseen, jännittyneisyyteen, ahdistukseen ja hitauteen. BWT Mg 2+-teknologia auttaa sinua saavuttamaan päivittäiset magnesiuminsaantitarpeet.