Suodattimet keittiöön ja kylpyhuoneeseen - BWT Best Water Technology 
Kun vaadit vedeltäsi enemmän.BWT:n Gourmet suodatinkannulla, joka käyttää ainutlaatuista Mg2+-teknologiaa,
saat raikasta vettä ja täyteläisen makuista kahvia ja teetä - joka päivä!
Oletko kyllästynyt
kalkkisaostumiin suihkussasi?
BWT:n Quick & Clean tuottaa 100 % kalkitonta vettä
pelkällä napin painalluksella. Helppoa ja nopeaa!
Lue lisää BWT Quick & Cleanista
Huippumodernia
tekniikkaa
BWT Gourmet Edition Mg2+ silver-fri
on uusi ainutlaatuinen suodatinsukupolvi.
Niiden käyttämä prosessi perustuu
5-vaiheiseen suodatukseen, joka poistaa
juomavedestä kaikki liuenneet hopeaionit.
Lue lisää BWT:n suodatinkannuista
1
2
3
Suodatinkannut ja suodatinpatruunat
Kalkkisuodatin

Miksi suodattaa vesi?

On olemassa monta hyvää syytä veden suodattamiselle ja BWT pystyy tarjoa-maan suuren tuotevalikoiman tähän tarkoitukseen. BWT Gourmet -suodatinkannu on markkinoiden ainoa suodatin, joka poistaa hanavedestä kalkkia ja makua haittaavia aineita, samanaikaisesti lisäten veteen arvokasta mineraalia, magnesiumia. Tämä tapahtuu Mg2+-teknologiaa sisältävän suoda-tinpatruunan avulla. Mg2+ Gourmet -suodatinpatruunaa, BWT Gourmet -suodatinkannun ydintä, on saatavilla myös Mg2+ silver free gourmet -variaationa. Se poistaa myös suodatusprosessin aikana vapautuvat pienet hopeahiukkasmäärät. Suodatettu vesi tunnetaan loistavasta maustaan ja se tuo kahvista ja teestä esiin niiden parhaimmat aromit.

  

BWT Filter System

 

Käyttömukavuutta ja turvallisuutta BWT:ltä

 

BWT:n tuotteet eivät loista ainoastaan keittiössä, vaan myös kylpyhuoneessa. Kalkkipitoinen vesi jättää kertymiä suikun seiniin ja kiinnikkeisiin, mikä johtaa työlääseen puhdistamiseen ja varusteiden nopeaan kulumiseen. Mutta kun talousvesi käsitellään BWT AQA total Energyn avulla, kalsium pysyy vedessä kiinnittymättä pintoihin. Tämä tekee erityisen hyvää juomavedellemme ja kodinkoneillemme, koska BWT:n teknologian avulla putkistoihin ei pääse muodostumaan kalkkikertymiä. Kylpy- ja suihkutiloja ei kuitenkaan ole suojattu, joten edellä kuvailtuja ongelmia voi jatkossakin esiintyä siellä.

Ongelma ratkeaa hetkessä BWT:n pienikokoisimman kalkkisaostumilta suojaavan järjestelmän, BWT Quick & Clean:in avulla. Kompakti yksikkö asennetaan suihkusekoittimen ja letkun väliin. Pelkällä napin painalluksella hanasta virtaa kalkitonta vettä, minkä ansiosta rumat kalkkikertymät ja raidat pesutiloissa ovat historiaa. Maksimaalinen tehokkuus yhdistyy ennen kokemattomaan puhtauden tunteeseen – kylpy- ja suihkutilat kiiltelevät puhtauttaan ilman erityistä vaivannäköä tai kemikaalien käyttöä.

BWT:ltä löytyy aina parhaat ratkaisut, ei ainoastaan kun on kyse käyttäjäystävällisyydestä, vaan myös hygieniasta ja turvallisuudesta. Kiinteistöjen juomavesien, jäähdytysvesien tai ilmastointijärjestelmien vesien ei tulisi koskaan aiheuttaa ihmisille terveysriskejä. Bakteerien leviämiseen juomavesissä ja prosessivesijärjestelmissä vaikuttavat kuitenkin monet tekijät. Legionella-esiintymiä raportoidaan säännöllisesti, ja sen aiheuttamia tauteja tilastoidaan Suomessa vuosittain noin 30. Sairauden kuolleisuusaste on noin 15 %. Tavallisimmat tartuntalähteet ovat suihkut, uima-altaat, porealtaat ja ilmankostuttimet. Koska juomavesi ei ole steriiliä, saattaa legionellaa esiintyä myös minkä tahansa tyyppisessä juomavedessä. Tartunta tapahtuu kun legionellalla saastuneita vesipisaroita hengitetään (aerosolit) tai kun legionellaa sisältävää vettä pääsee vahingossa henkitorveen.

Periaatteessa kuka tahansa voi saada legionella-tartunnan, riskiryhmään kuuluvat erityisesti stressistä kärsivät, urheilijat, paljon matkustavat, vanhukset ja heikkokuntoiset, ketjupolttajat ja alkoholin suurkuluttajat. BWT varmistaa turvallisuutesi, sillä ainutlaatuinen BWT B-SAFE -turvasuodatin suojaa suihkuvetesi legionellalta sekä useilta muilta bakteereilta ja alkueläimiltä (esim. ameebat, joissa legionella lisääntyy).

Vidoe BWT BWT Suodatinkannut