Vedensuodattimet - BWT Best Water Technology 
BWT:n hiukkassuodattimetPuhdasta, hygieenistä vettä koko perheelle!
Maailmanuutuus:
BWT E1 -hiukkassuodatin
Parhaimman hygienian ja käyttömukavuuden
tarjoava hiukkassuodatin BWT E1
Parhaimman laatuista vettä kodillesiBWT tarjoaa kotiisi parhaat vedenkäsittelyr
atkaisut laajalla valikoimalla yhteensopivia tuotteita.
1
2
3

Vedensuodattimet

Korkeimmat hygieniastandardit ja paras mahdollinen suojaa vedenkäsittelyjärjestelmässä

Suomessa paikalliset vesilaitokset toimittavat erityisen hyvälaatuista vettä. On kuitenkin mahdollista, että huolto- ja korjaustöiden yhteydessä putkijärjestelmään joutuu hiekkaa ja muita hiukkasia, kuten tiivistysaineita ja metallilastuja, jotka päätyvät kotitalousveteesi. Yksityisestä kaivosta saatava vesi taas saattaa sisältää useita haitta-aineita, erityisesti huonojen sääolosuhteiden aikoina. Vedessä esiintyvät vieraat hiukkaset johtavat usein vuotaviin hanoihin, tukkeutuneisiin suodatinverkkoihin ja vikoihin kodinkoneiden venttiileissä, mitkä kaikki muodostavat kohonneen turvallisuusriskin. Se voi johtaa jopa korroosioon ja vahingoittuneisiin putkiin, jotka vaativat kalliin korjaustyön.

 

Hiukkassuodatin estää vieraiden hiukkasten ja muiden epäpuhtauksien pääsyn kodin putkistoon. Tämän takia onkin kannattavaa asentaa hiukkassuodatin, ja suodatinta valitessa varmistaa että tuote on kaikkien asianmukaisten standardien mukainen. Suojaa putkistosi tehokkaasti BWT-hiukkassuodattimen avulla.

 

 

BWT:n hiukkassuodattimet ehkäisevät:
  • Vedessä esiintyviä vieraita hiukkasia ja epäpuhtauksia
  • Vuotavia hanoja
  • Tukkeutuneita verkkosuodattimia
  • Rikkoutuneita ja korroosiosta vaurioituneita putkia

 

Suodattimia kaikkiin käyttötarkoituksiin

BWT on kehittänyt asiantuntemustaan monia vuosia ja tarjoaa laajan valikoiman erityistarpeisiin suunniteltuja suodattimia. Suunnittelemme mie-lellämme optimaaliset suodatinratkaisut mihin käyttötarkoitukseen niitä tar-vitaankin.

 

  • Panossuodatin: Tämäntyyppisiä suodattimia käytetään suodattamaan vettä, jossa on ainoastaan vähäisiä määriä epäpuhtauksia. Suodatinelementti tulee vaihtaa vähintään kuuden kuukauden välein, jotta hygieniataso säilyy korkeana.
  • Vastavirtahuuhdeltava suodatin: Epäpuhtaudet poistetaan suodatinelementistä joko manuaalisesti tai automaattisesti toimivan vastavirtahuuhtelun avulla. Huuhtelun tulisi tapahtua vähintään kuuden kuukauden välein.

  • Erikoissuodattimet: Erityisiin käyttötarkoituksiin, esim. kun vesi on erityisen vahvasti saastunut nitraatista, raudasta tai raskasmetalleista.

  

BWT E1 single-lever filter

 

 

 

BWT E1 -hiukkassuodatin

BWT:n uuden E1-hiukkassuodattimen avulla vedenjuoksu on hyvin helppo katkaista ja suodatinyksikkö on vaihdettavissa sekunneissa.

 

Lue lisää BWT E1 -hiukkassuodatin

 

 

Vuoden paras tuote 2013

 

 

 

Lue lisää Plus X Award 2013:sta