Vedenpehmentimet - BWT Best Water Technology 
Hemmottele itseäsi, säästä rahaa
ja suojaa kylpyhuoneesi
silkinpehmeällä vedellä
Hyvinvoinnin tuntu suihkuhetkissä,
kiiltävät pinnat ja pehmeä pyykki
– löydä pehmeän veden monet edut.
Kasvata hyvinvoinnin tuntua arjessaNauti pehmeän ihon tunnusta, kiiltävistä hiuksista ja
pehmeästä pyykistä silkinsileän, helmeilevän BWT Pearl water:in avulla.
Suojaa kotisi kalkkikertymiltäPehmeä vesi pidentää liitosten,
putkistojen ja laitteiden elinikää.
Säästä BTW:n avullaVähentynyt energiankulutus ja pienentyneet pesu-
ja puhdistusainekulut – keventää kotitalousbudjettiasi
ja on ystävällinen luonnolle.
1
2
3
4

Vedenpehmentimet

Säästä rahaa ja suojaa kotisi BWT:n vedenpehmennyssuodattimilla

 

Kaikki alkaa aamusuihkusta. Kuka tahansa joka saa kerran kokea ihollaan sen silkinsileän tunteen, jonka BWT:n vedenpehmentimet saavat aikaan, ei enää ikinä halua jäädä tästä hyvinvoinnin tunteesta paitsi.

Pehmennetyn veden avulla muunnat kylpyhuoneesi hyvinvoinnin keitaaksi. Pehmeä BWT-vesi saa ihon tuntumaan merkittävästi sileämmältä ja kiiltävät, silkinsileät hiukset vahvistavat hyvinvoinnin kokemusta entisestään. Ylellinen tunne jatkuu, kun astut ulos suihkusta ja tartut pehmeisiin pyyhkeisiin ja kylpytakkiin, jotka on pesty pehmeällä vedellä omassa pesukoneessa. <

Jos haluat kotitalousvetesi tuntuvan pehmeältä kuin kesäsade, asenna pehmentävä vesijärjestelmä kuten BWT:n AQA perla.

 

Kauneuskäsittely kodillesi
Vedenpehmennin voi saada aikaan vielä paljon enemmän. BWT:n silkinpehmeä, helmeilevästi virtaava vesi ja sen matala kalkkipitoisuus suojaavat liitososia, laattoja ja suihkuseiniä rumilta kalkkikertymiltä. Pesutilat säilyttävät kiiltävän pintansa ja työlään puhdistustyön tarve vähenee. Pehmeä vesi suojaa koko kodin vesijärjestelmän ja kaikki vesijärjestelmään liitetyt laitteet, esim. pesukone ja astianpesukone, kalkilta. Näin vältytään kalliilta korjauskuluilta ja pidennetään kodinkoneiden elinikää. 

 

Nauti BWT:n silkinpehmeästi helmeilevästä vedestä ja säästä rahaa

Myös kotitalousbudjettisi hyötyy vedenpehmentimestä. Jo 2 mm kalkkikerros lämmityspinnoilla ja lämmönvaihtimissa voi nostaa energiakuluja 20 prosentilla. BWT:n vedenpehmennin vähentää kalkkikertymien syntymistä ja näin myös energiakuluja. BWT:n silkinpehmeä vesi vähentää myös puhdistusaineiden käyttötarvetta jopa 50 prosentilla, joten BWT:n vedenpehmentimen hankkiminen kotiin on aito ekoteko.

 

Yhteenveto eduista

  • Koe unohtumaton elämys BWT:n silkinpehmeiden vesien kanssa:
  • Virkistävät suihku- ja kylpykokemukset pehmeässä vedessä
  • Merkittävästi pehmeämpi iho ja silkkisen kiiltävät hiukset
  • Pehmeä pyykki
  • Vähemmän kalkkisaostumia kodinkoneissa, laatoissa ja liitososissa
  • Kodinkoneiden pidentynyt elinikä
  • Jopa 50 % pienemmät desinfiointi- ja pesuainekulut
  • Pienemmät energiakustannukset

 

Luotettavia, ensimmäisen luokan vedenpehmennysjärjestelmiä
Kalkkikertymiä voi esiintyä kaikissa paikoissa, joissa vesi juoksee, tippuu tai seisoo. Syy tähän ovat veteen liuenneet kalsium- ja magnesium-ionit. Korkeita kalsium- ja magnesium-ionipitoisuuksia sisältävää vettä kutsutaan kovaksi. BWT:n vedenpehmennysjärjestelmät perustuvat klassiseen ioninvaihtomenetelmään, joka käyttää luonnollisia prosesseja juomaveden kalsiumpitoisuuden vähentämiseksi.
Kuinka se toimii? BWT:n vedenpehmennysjärjestelmissä kova vesi virtaa ioninvaihtopylväiden, nk. kolonnien läpi. Kolonnit sisältävät erityistä ioninvaihtomassaa, joka poistaa veteen liuenneet kalsium- ja magnesium-ionit ja pehmentää veden. Kapasiteettia ylläpidetään elvytysprosessilla. Elvytyksen aikana ioninvaihtaja puhdistuu miedolla suolaliuoksella, joka jälleenvapauttaa kalsium- ja magnesium-ionit, jotta ne voivat huuhtoutua huuhteluveden mukana pois. Suolaliuos ja juomavesi eivät ole näin missään vaiheessa toistensa kanssa kosketuksissa, ja elvytys- ja juomavesijärjestelmät pysyvät täysin toisistaan erillisinä. Näin BWT:n vedenpehmennysjärjestelmät takaavat sinulle parhaan juomavesilaadun.