Suoja kalkkisaostumilta - BWT Best Water Technology 
Optimaalista suojaa LVI-järjestelmillesi
Tehokasta suojaa kalkkikertymiä ja
korroosiota vastaan AQA Total:in avulla.
Puhdasta, mineraalirikasta vettä
kodille ja perheelle
1
2

Suoja kalkkisaostumilta

BWT:n suoja kalkkisaostumilta - kodin luonnollinen mineraalien lähde

Veden juominen tekee hyvää terveydelle, sillä se sisältää liuenneita mineraaleja ja hivenaineita, kuten kalsium ja magnesium. Kehomme tarvitsee näitä mineraaleja energia-aineenvaihduntaan, luiden muodostamiseen ja täydentämään päivittäistä energiantarvettamme.

Ongelmia syntyy siitä, että juuri nämä elimistöllemme välttämättömät mineraalit ovat juuri samoja, jotka aiheuttavat veden kovuuden. Kalsium- ja magnesium-ionit aiheuttavat kalkkikertymiä putkistoihin, lämmityskattiloihin ja suihkupäihin. Myös lämmityskulut kasvavat: 2 mm paksu kalkkikertymä lämmönvaihtimien tai lämmityskattiloiden lämmityspinnoilla voi lisätä energiakuluja jopa 20 %. Karheat kalkkikertymät vesijohtojen sisäpinnoilla ovat myös ihanteellisia kasvualustoja bakteereille.

Luotettava suojaa kovalta vedeltä
BTW:n kalkkisuojajärjestelmät, kuten AQA Nano tai AQA total Energy, stabilisoivat veteen liuenneet kalsium-ionit säilyttäen veden sisältämät hyödylliset mineraalit ennallaan. Näin pelkällä päivittäisellä kulauksella BWT:n käsittelemää juomavettä on mahdollista nauttia tarpeellisia mineraaleja kalsiumia ja magnesiumia. Tämä nautinnollinen juomaelämys on hyväksi sekä terveydelle että suorituskyvylle.
BWT AQA total -teknologia on täydellinen ratkaisu kalkkisaostumaongelmiin. Sähköisten pulssien ansiosta syntyy pieniä kalsiumkristalleja, stabiloiden veteen liuenneen kalsiumin. Näin kalsium säilyy vedessä muiden mineraalien tavoin, mutta ei pysty muodostamaan kertymiä putkistoon tai lämmitysjärjestelmiin. Näin kodin vesijärjestelmäsi on varmasti suojattu kalkkikertymiä vastaan.

BWT Limescale protection