Parasta vedenlaatua kotiisi - BWT Best Water Technology 
house_hg
Vedensuodattimet
Vedenpehmentimet
Neutralointisuodattimet
Rauta- ja mangaanisuodattimet
Hapetus

Parasta vedenlaatua kotiisi

Vedenpuhdistamot ja vesiyhtiöt toimittavat puhdasta ja turvallista juomavettä. Vesijohtoverkosto tarvitsee kuitenkin usein huoltotöitä ja siihen rakennetaan uusia liittymiä, minkä johdosta talousveteen voi päästä epäpuhtauksia ja ruostehiukkasia. Ympäri maailmaa, varsinkin alueilla joissa vesi on erityisen kovaa, kärsivät kotitalousjärjestelmät myös epätoivotuista kalkkisaostumista. Kalkkisaostumat eivät ole pelkästään esteettinen haitta, vaan ne voivat myös johtaa yllättäviin kuluihin. Kustannuksia voivat aiheuttaa muun muassa lisääntyneet energiakustannukset, kalliit korjaukset ja tukkeutuneet putket. Rahaa kuluu myös kemikaaleihin, joita hankitaan poistamaan kodinkoneiden kalkkisaostumia sekä rumia pinttymiä kaakeleista, vesikalusteista, suihkun suuttimista ja itse suihkuista.

 

Juomaveden vaatimukset on kirjattu erinäisiin EU-suuntaviivoihin sekä juomavesidirektiiviin. Näistä löytyvät esimerkiksi säädökset siitä, että juomaveden tulee olla väritöntä, kirkasta, hajutonta, hyvän makuista sekä nautinnollista juoda. Siinä ei myöskään saa olla patogeeneja, eikä se saa aiheuttaa terveysvaaraa.

 

 

Euroopan johtavana vesiteknologia-alan yrityksenä pystymme, yhdessä asennus- ja jälleenmyyntipuolen yhteistyökumppaneidemme kanssa, tarjoamaan täydelliset vedenkäsittelyratkaisut kodin juoma- ja talousvesitarpeisiin. Ratkaisumme ovat kehiteltyjä kaikille, jotka arvostavat hyvää hygieniaa, haluavat suojata vesiasennuksensa vierailta hiukkasilta, kalkilta ja korroosiolta sekä haluavat voida luottaa siihen, että vesi on korkealaatuista kodin kaikissa vesipisteissä.

 

BWT on monipuolinen kumppani, joka voi toimittaa kaikki vedenkäsittelyalan tuotteet, aina oikein tehdystä asennuksesta mekaanisiin suodatusratkaisuihin sekä tärkeistä ioninvaihtimista vaihtoehtoisiin tekniikoihin kalkki- ja korroosiosuojauksessa.

BWT E1 -hiukkassuodatin

BWT:n uuden E1-hiukkassuodattimen avulla vedenjuoksu on hyvin helppo katkaista ja suodatinyksikkö on vaihdettavissa sekunneissa.

 

Lue lisää BWT E1 -hiukkassuodatin