Yksityisasiakkaat - BWT Best Water Technology 
1
2
3
Keittiö ja kylpyhuone
Kiinteät vedenkäsittelylaitteet

Kotitaloudet

Vedentoimittajat pyrkivät toimittamaan koteihin vain parasta juomavettä. Silti monilla alueilla veden joukkoon voi päästä likaa, ruostetta ja kalkkia vesijärjestelmään huoltotöiden tai putkiston laajennustöiden yhteydessä. Näiden seuraukset ovat moninaiset, tahansa kalliista korjauskuluista, nousevista energiakuluista ja tukkeutuneista putkista kalkkeutuneisiin kodinkoneisiin, liitososiin ja suihkupäihin.

 

Kiinteät vesiasennukset

 

BWT:n kiinteät vesiasennukset takaavat parhaan juomavesilaadun moneen käyttöön: suihkuihin ja kylpemiseen soveltuvasta silkinpehmeästä BWT ’helmivedestä’, puhtaaseen, mineraalipitoiseen hanasta tulevaan juomaveteen sekä täydelliseen suojaan kalkkia ja korroosiota vastaan. BWT:n patentoidut suodatusmenetelmät, vedenpehmennys ja suoja kalkkisaostumia vastaan, ylikuumenemissuoja, annostelulaitteet ja oikein suoritettu asennus takaavat parhaan mahdollisen suojan putkistoille, aurinkopaneeleille, lämmitysjärjestelmille ja kodinkoneille.


Suodatinjärjestelmät keittiöön

 

Meidän keittiöille suunnatut suodatinjärjestelmämme sallivat sinunkin nauttia parhaimmasta vedenlaadusta. Vaihda tavallinen hanavesi erinomaiseen juomaveteen ja pääset eroon veden makua haittaavista aineista (esim. kloori) sekä humuksesta. Suositut kylpyhuoneille suunnatut tuotteemme tekevät silmänräpäyksessä lopun työläästä suihkuseinien, kalusteiden ja kaakeleiden jynssäämisestä ja puhdistamisesta, ilman kemiallisia puhdistusaineita.

Uima-allasteknologia

 

Enemmän kuin 35 vuoden uima-allas ja allasteknologian kokemuksella, johon sisältyy tuhansia asennettuja järjestelmiä ja laaja tuotevalikoima, on BWT oikea kumppani jokaiselle uima-allasasiakkaalle oli kyse yksityisten kiinteistöjen omistajista, arkkitehdeista, kunnista tai hotellisektorista. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen BWT:n huoltotiimi on luotettava aina asiakkaan rinnalla oleva kumppani. BWT:n vedenkäsittelyjärjestelmät tarjoavat turvalliset ja hygieeniset uima-allasratkaisut ja takaavat kylpynautinnon 100 % hygieenisessä vedessä.