Elektrodeionisaatio - BWT Best Water Technology 

Elektrodeionisaatio

Elektrodialyysi on ionien erittelyyn tarkoitettu kalvoprosessi. Toisin kuin muissa kalvoprosesseissa elektrodialyysin ytimessä on sähköisen kentän käyttäminen paine-eron sijaan. Menetelmän avulla ionit onnistutaan poistamaan vedestä kokonaan, jolloin lopputuloksena on täysin suolatonta vettä.

 

Elektrodeionisaatiojärjestelmämme ydin on patentoitu SEPTRON® EDI-moduuli, joka on Euroopan ainoa EDI-moduuli, jossa kierre funktio suorittaa järjestelmän keskeisen toiminnon – tuottaa puhtainta mahdollista vettä. Menetelmä nojaa sähköfysiikkaan kemian sijaan: vettä johdetaan kammioon, jossa on ioninvaihtajia. Elektrodeihin johdettu sähköjännite saa aikaan sen, että varautuneet ionit, kuten natrium ja kloori, virtaavat konsentraattikammioon, josta ne sen jälkeen huuhdellaan ulos. Tämä BWT:n patentoima elektrokemiallinen suolanpoistomenetelmä on kemikaalittomuutensa ansiosta myös ympäristöystävällinen.

 

 

 

 

SEPTRON® teknologia takaa parhaan vedenlaadun, alhaisimman mahdollisen sähkönjohtokyvyn sekä täyttää korkean standardin vaatimukset veden mikrobiologisesta puhtaudesta.

Low dead-space smart block -liitinteknologia ja full-fit -konsepti auttavat varmistamaan puhtaan ja turvallisen juomaveden. Kaikki käsittelyvaiheet suodatuksesta sähköiseen suolanpoistoon tapahtuvat yhden kompaktin laiteyksikön sisällä.

 

Käyttöhyödyt:

  • Paras, ultrapuhtaan veden standardit täyttävä vedenlaatu useiden sovellusten tarpeisiin

  • Kompakti ja helppokäyttöinen – mahtuu tarvittaessa erittäin pieniin tiloihin kaikissa laboratorioissa

  • Käyttäjäystävällinen ja helppohoitoinen