Vedenpuhdistusta kunnille - BWT Best Water Technology 

Vedenpuhdistusta kunnille

Juomavesi

Juomaveden tulee olla aina saatavilla riittävissä määrin ja sen tulee täyttää asianmukaiset kemialliset, hygieeniset ja mikrobiologiset standardit. Vedentoimittajilla on näin ollen suuri vastuu asiakkailleen toimittamasta vedestä: kaikkia lakisääteisiä suosituksia on noudatettava. BWT tarjoaa sekä vakiotuotteita että asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja näiden kriteerien täyttämiseksi. Monien vuosien dokumentoitua kokemusta, esim. raudanpoistosta, happamuuden vähentämisestä ja UV-desinfioinnista täydennetään jatkuvasti uudella teknologialla (esim. ultrasuodatus tai nitraattien poisto käänteisosmoosin avulla).

Uima-allasveden puhdistus

Uimahalleissa ja kylpylöissä näkyy yhä vahvemmin ihmisten alati kasvava kiinnostus kuntoiluun ja terveyden edistämiseen. Laaja allasvalikoima tarjoaa jokaiselle jotain: lastenaltaita, jumppa-altaita, urheilualtaita, vesiliukumäkiä, vastavirtalaitteita jne.

 

Hauskanpito ja stressin lieventäminen vesiaktiviteettien parissa rentouttaa sekä kehoa että mieltä. Aaltoaltaat, vesiliukumäet ja suihkulähteet ovat lasten erityisiä suosikkeja.

 

Pitkien matkojen uiminen urheilualtaissa parantaa verenkiertoa ja lievittää stressiä. Vesihierontapisteet stimuloivat aisteja ja lisäävät uima-altaalla vietetyn päivän jälkeisiä nautinnontunteita. Tässä ympäristössä järjestelmien rakenteella on ratkaiseva merkitys. BWT:n laajan laitevalikoiman avulla kaikki on mahdollista, ja altaan äärellä vietetty päivä muodostuu vieraille ja heidän perheilleen ikimuistoiseksi kokemukseksi.