Ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin - BWT Best Water Technology 
1
2
3

Innovatiivista teknologiaa vaativimpiin tarkoituksiin

Oli kyseessä pieni toimisto, maataloustoiminta tai elintarvikealan tukkuliike, kaikki ne tarvitsevat vettä vähintään juomavedeksi, keittiöön, pesuhuoneisiin ja lämmitysjärjestelmiin. Joillakin aloilla korkealaatuinen vesi on edellytys yrityksen toiminnalle, ihmisten terveydelle ja/tai kaupalliselle menestykselle.

 

Otetaan esimerkiksi ravintola-ala, jossa laadukkaan veden käyttö voi ratkaista hienostuneisiin makuihin tottuneen ihmisen valinnan viiden tähden ravintolan ja hieman vaatimattomamman ravintolan välillä, sillä monelle täydellinen päätös illalliselle on aito italialainen espresso. Jopa legendaarisen espresso-creman salaisuus piilee täydellisessä vedenlaadussa.

 

Korkealaatuinen vesi on välttämätön edellytys myös kunnallisille vedentoimittajille, joilla on vastuu toimittaa koko kunnalle ja kaupungille puhdasta, turvallista juomavettä.

 

Elintarvike- ja juomateollisuudessa, esim. panimoalalla ja mehutehtaissa, tuotteiden laatuun vaikuttaa tuotannossa käytettävän raakaveden laatu. Kriittisimmät vedenkäyttöalat lienevät kuitenkin terveydenhuollon parissa, kuten hammaslääkärin vastaanotolla, sairaaloissa ja erityisesti lääke- ja bioteknologiateollisuudessa. Nämä sektorit vaativatkin vedeltä mitä ehdottominta puhtautta ja steriiliysstandardien täyttymistä. Nämä vaatimukset voidaan saavuttaa vain edistyneimmän vedenkäsittelyteknologian avulla.

 

BWT – turvallisuutta, terveellisyyttä ja kaupallista menestystä

 

Vuosikymmenien ajan BWT on osoittanut olevansa luotettava kumppani kaikilla vedenkäsittelyn alueilla, erityisesti siellä, missä vankka kokemus, tekniset innovaatiot ja erikoistunut, korkeasti koulutettu henkilökunta, ovat edellytyksiä molempia osapuolia hyödyttävälle yhteistyölle.

 

Asiantuntijuutemme, äärimmäinen tarkkuus ja huolellisuus yksilötasolla – oli kyse teknisistä, ekologisista tai taloudellisista muuttujista – ovat luoneet perustan sille luottamukselle, jota monet tyytyväiset ja menestyneet asiakkaat ovat osoittaneet BWT:tä kohtaan.