Hotellit, ravintolat & catering (HoReCa) - BWT Best Water Technology 

Hotellit, ravintolat & catering

Omassa luokassaan

 

Yksi kulaus vettä riittää usein määrittelemään saako ravintola peukalon osoittamaan ylöspäin vai alaspäin. Tämä voi toisinaan olla ainoa vaikutelma, joka asiakkaalle jää lyhyen vierailun jälkeen, kun taas ison aterian jälkeen suuhun jää usein viipymään jälkiruokakahvin tai -teen maku.

 

Ruokapalveluiden pitäjien tulisi olla tietoisia siitä, miten heidän suorituminen tällä herkällä alueella voi vaikuttaa heidän koko toimintaansa. Monet vieraat ovat kotonakin tottuneet täydellisesti valmistettuihin, täyteläisiin kuumiin juomiin. Tästä syystä ravintoloitsijalla tai kahvilanpitäjällä ei ole varaa tarjota huonompaa laatua. Espresson creman tulee olla rikasta ja kiinteää, eikä sen tulisi liueta juoman joukkoon. Japanilainen vihreä tee taas ei saisi tuoksua miltään muulta kuin tuoreelta ruoholta, eikä nesteen pinnalla missään tapauksessa saa olla kelluvia öljynjäänteitä.

 

Höyrykypsennyksessä vaikuttavat samat menestystekijät kuin kuumien juomien valmistuksessa. Parhaan vedenlaadun käyttö tuottaa parhaan näköiset kypsennetyt vihannekset (kirkkaat värit) ja kypsennettyyn lihaan parhaan koostumuksen. Ruoanlaittoon käytetyn veden kovuuden, maun ja hajun tulee olla täydellisiä. Vain näin voidaan varmistaa pitkälle tulevaisuuteen muistiin jäävät makuelämykset. BWT water+more-sarjan BWT bestmax -suodatinpatruunat tuottavat juuri sinun tarpeisiin optimoitua, tasalaatuista vettä, jonka maku yllättää jopa kaikkein vaativimmatkin asiakkaat ja ruokailijat.

 
Myyntiautomaateista kahvinkeittimiin ja nykyaikaisen ruoanlaiton ja leivonnan varusteisiin, kaikissa näissä laitteissa optimaalisen veden käyttö takaa parhaan laitesuorituskyvyn, säilytettävyyden sekä vilkkaan liiketoiminnan. Mitä tärkeintä, suodattimen käyttö varmistaa laitteiden luotettavan toiminnan ja takaa yhdenmukaisen korkean laadun niin kuumissa kuin kylmissäkin juomissa, niin ravintolakeittiöissä kuin leipomoissa. Saadaksesi lisää tietoa alakohtaisista ratkaisuistamme vieraile sivulla ”Majoitus- ja ravitsemusala sekä vending-sektori”.

 

Majoitus- ja ravitsemusala sekä vending-sektori