Kunnallinen juomavesi - BWT Best Water Technology 

Kunnallinen juomavesi

Parasta vedenkäsittelyä julkisiin käyttötarkoituksiin

 

Päivittäinen asukaskohtainen vedenkulutus on noin 130 litraa. Tämän vesimäärän ihminen siis keskimäärin käyttää päivittäin mm. juomiseen, ruoanlaittoon, peseytymiseen ja vaatteiden pesemiseen. Kun käännämme hanan auki, hanasta virtaa vettä. Juomavettä tulee olla aina saatavissa riittävissä määrin ja sen laadun tulee täyttää asetetut kemialliset-, hygienia- ja mikrobiologiset vaatimukset.

 
Kaikkien vedentoimittajien tulee tämän takia ottaa täysi vastuu toimittamansa veden laadusta sekä kuluttajien turvallisuudesta ja tarkkailla asetettuja parametrejä säännöllisesti. BWT tarjoaa vedenkäsittelyyn niin vakiotuotteita kuin asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja, jotta he voivat saavuttaa nämä tavoitteet. Uutta teknologiaa (esim. ultrasuodatus ja käänteisosmoosi nitraattien poistoon) kehitellään jatkuvasti ennestään toimivaksi havaittujen menetelmien ja prosessien, kuten raudanpoiston, happamuudensäädön ja UV-desfioinnin rinnalle. Vedenpuhdistusosaamisemme avulla juomavetesi tulee olemaan turvallisissa käsissä.

 
Drinking water for communies

 

Vedenpuhdistus sairaaloiden käyttöön

 

Parhaan mahdollisen vedenlaadun saatavuus on ensiarvoisen tärkeää sairaaloissa ja lääketieteellisissä sovelluksissa, vaikka monessa tapauksessa tämä elintärkeä standardi ei käytännössä täytykään. Ilman asianmukaista käsittelyä voi täydellisten hygienia- ja sanitaatio-olosuhteiden peruspilari, ts. vesi, aiheuttaa vakavia terveysriskejä. Puutteellinen vedenkäsittely voi vahingoittaa myös putkistoa sekä kalliita laitteita niin lääketieteellisellä kuin ei-lääketieteellisellä sektorilla. Siksi suosittelemme monen vuoden kokemuksellamme, että varmistat että käyttämäsi veden laatu täyttää oleelliset standardit ja vaatimukset. Opastamme terveydenhoitoalan asiakkaamme jokaisen vaiheen läpi: vesianalyysistä projektisuunnitteluun ja -rajaukseen, käyttöönotosta vedenpuhdistusjärjestelmän ylläpitoon ja huoltoon. Tarjoamme myös valikoiman loistavia ratkaisuja, teknologioita ja menetelmiä vedensäästöön.