Kiinteistöjen juomavesi - BWT Best Water Technology 

Kiinteistöjen juomavesi

Innovatiivista vedenkäsittelyä kaupallisiin tiloihin, hotelleihin, vanhainkoteihin ja hoitolaitoksiin

 

BWT tarjoaa asiakkaille sekä vakiotuotevalikoiman että räätälöityjä ratkaisuja, huomioiden taloudelliset ja ekologiset näkökulmat samalla taaten parhaan mahdollisen tehokkuuden, turvallisuuden ja hygienian.

 
Jotta asiakkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja varmaksi kattaa laaja menetelmävalikoimamme eri prosessit aina kotitalousveden yksinkertaisesta hiukkassuodatuksesta vedenpehmennykseen ja putkistojen kalkkisuojauksesta (esim. korroosion vähentämiseksi) aina vaativaan legionellabakteerin ehkäisyyn ja hallintaan. Vaarallinen legionellabakteeri elää ja kukoistaa vain siellä, mistä sille löytyy sopiva kasvualusta ja ravintoa, esim. kalkkikertymissä ja orgaanisissa aineissa.

 
Myös lomilla ja työmatkoilla on tärkeää voida luottaa hotellin veden laatuun ja turvallisuuteen, sillä sitä mukaa kuin vesijärjestelmien koot kasvavat, sitä suuremmaksi käy myös mikrobiologisen saastumisen riski ja legionellan uhka.
BWT tarjoaa laajan valikoiman teknologisia ratkaisuja veden kokonaisvaltaisen turvallisuuden ja hygieenisyyden varmistamiseksi ja legionellan sekä muiden bakteerien torjumiseksi vesijärjestelmistä.

 

Drinking water in buildings