Juomavesiautomaatit - BWT Best Water Technology 

Juomavesiautomaatit

Riittävien vesimäärien juominen ei ole ainoastaan elintoimintoja ylläpitävä teko, vaan juomavetemme vaikuttaa myös yleiseen hyvinvointiimme. Psyykkinen kuormitus, syvä keskittyminen ja stressaavat tilanteet ovat monelle arkipäivää koulussa tai toimistolla. Näissä tilanteissa kehon nesteytys on äärimmäisen tärkeää, sillä kaikki kehon toiminnot ovat riippuvaisia tietyn vähimmäisvesimäärän päivittäisestä nauttimisesta. Kuivuminen voi johtaa heikentyneeseen keskittymiskykyyn, väsymykseen ja päänsärkyyn, kun taas säännöllinen vedenjuonti tehostaa sekä mielen että elimistön toimintaa ja parantaa suorituskykyä ja motivaatiota.
BWT AQA drink -juomavesiautomaattien avulla pääset nauttimaan täydellisestä mausta ja virkistyksestä vuorokauden ympäri pelkällä napin painalluksella. Nosta malja terveydellesi!

 

 

BWT BWT AQA drink – juomavesiautomaatti kiinteällä vesiliitännällä

 

BWT:n AQA drink -juomavesiautomaatit liitetään suoraan vesijärjestelmään ja ne tuottavat napin painalluksella suodatettua, jäähdytettyä tai lämmitettyä vettä. AQA:n kaksivaiheinen vedenkäsittely varmistaa parhaan mahdollisen veden laadun ja hygienian. Ensimmäisessä vaiheessa hygieniasuodatin poistaa vedestä epäpuhtaudet, kloorin ja 99,99 % kaikista patogeeneja muodostavista aineista, mikä varmistaa optimaalisen makuisen ja tasaisen korkealaatuisen veden, tuloksena raikasta ja terveellistä juomavettä. Toisessa vaiheessa kylmävesisäiliöön sisäänrakennettu UV-tekniikka ehkäisee patogeenien muodostumisen pitkienkin käyttökatkojen aikana, taaten korkeimpien hygieniavaatimusten täyttymisen kaikkina aikoina.

 

Hyödynnä BWT AQA drink -juomavesiautomaatin edut:

  • Parannat terveyttäsi ja tuottavuuttasi: Veden säännöllinen juominen ylläpitää ja tehostaa psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä. Suosittelemme nauttimaan vettä BWT AQA drink -automaatistasi 15 minuutin välein.
  • Säästät rahaa: Vaikka joisit useita litroja päivän aikana, säästät rahaa BWT AQA drink -automaatin avulla, sillä kulutat vähemmän pulloja ja vesisäiliöitä ja pienennät näiden käsittelyyn menevää aikaa.
  • Huolehdit ympäristöstä: Vesihuoltosi ei enää työllistä kokonaisia kuorma-autosaattueita, jotka muuten kuljettaisivat täysiä ja tyhjiä vesisäiliöitä ja -pulloja paikasta toiseen. Vähennät samalla myös kierrätyspullojen pesuun kuluvasta pesuvedestä aiheutuvaa jätevesikuormaa.
  • AQA drink -automaatit terveydenhuollon tarpeisiin: BWT:n ainutlaatuinen suodatusteknologia tarjoaa parhaan hygieniastandardin, joka täyttää asetettujen säädösten vaatimukset. Täydellinen ratkaisu sairaaloihin, kuntoutusklinikoille jne.