Astianpesukoneet - BWT Best Water Technology 


Vedenkäsittelyä parhaiden
astianpesulopputulosten
aikaansaamiseksi
Puhtaat astiat, kiiltävät ruokailuvälineet
ja häikäisevän puhtaat lasiastiat.
Käänteisosmoosi
Osittainen suolanpoisto ja täyssuolanpoisto
Vedenpehmennys

Astianpesu

BWT-astianpesuteknologia häikäisevän puhtaisiin pesutuloksiin


Et välttämättä saavuta täydellistä astianpesutulosta edes huippuluokan astianpesukoneilla tai tiski- tai huuhteluaineilla, mikäli pesun tärkein tekijä, vedenlaatu, jätetään huomioimatta. Veden koostumus vaikuttaa merkittävällä tavalla astianpesulopputuloksiin. Mikäli vettä ei ole puhdistettu mineraaleista, tulee tämä näkymään laseissa ja ruokavälineissä ilmenevinä häiritsevinä kalkkitahroina ja sameutena. Kukin vieras ja ruokailija odottaa saavansa eteensä kiiltävät lasit ja ruokavalineet, sillä ulkonäkö on osa ruokailukokemusta. Työläs, aikaavievä ja kalliiksi käyvä kiillotus on yksi ratkaisu ongelmaan, vaikkei se yksinkertaisin. Innovatiivisen astianpesukoneteknologiansa avulla
BWT voi auttaa sinua saavuttamaan täydelliset pesutulokset astianpesukoneestasi.
… Suorastaan häikäisevää!BWT tarjoaa laajan valikoiman vedenpuhdistusprosesseja eri käyttösovellutuksiin, joten kaikki laitteistot voivat hyötyä optimoidun laatuveden tarjonnasta:

  • Vedenpehmennys: kovuutta aiheuttavat mineraalit korvataan vesiliukoisilla suoloilla, millä estetään kalkin kertyminen niin astioihin kuin pesukoneeseen itseensä.
  • Osittainen suolanpoisto: tietty osa veteen liuenneista mineraaleista ja suoloista poistetaan, mikä pienentää veden kokonaissuolapitoisuutta.
  • Täydellinen suolanpoisto: kovuutta aiheuttavat mineraalit ja suolat poistetaan vedestä kokonaisuudessaan, mikä varmistaa kiiltävän puhtaat lasit ja ruokailuvälineet. 
  •  Käänteisosmoosi: kovuutta aiheuttavat mineraalit ja liukoiset suolat poistetaan vedestä kalvosuodatuksen avulla, mikä johtaa häikäisevän puhtaisiin pesutuloksiin.