Hotellit, ravintolat & catering (HoReCa) - BWT Best Water Technology 

Vallankumoukselliset suodatinjärjestelmät
majoitus- ja ravitsemusalan
käyttöön


Optimoitu vesi takaa kiiltävän
astianpesutuloksen kaikkiin
majoitus- ja ravitsemusalan tarkoituksiin
Parasta juomavesilaatua
vaativille
BWT muuntaa hotellisi
täydelliseksi vesiparatiisiksi
1
2
3
4
Kahvi- ja myyntiautomaatit
Astianpesu
Kansainväliset hotellit

Majoitus- ja ravitsemusala sekä vending-sektori

Täydellistä vettä majoitus- ja ravitsemusalan tarkoituksiin

Tärkeimmät veden käyttöalueista, kaikissa veden muodoissa, löytyvät mitä todennäköisimmin majoitus- ja ravitsemusalalta. Olemme veden kanssa tekemisissä paljon useammin kuin huomaamme. Ei ainoastaan hotellin kylpylässä, kun pulahdamme raikkaaseen veteen, tai kylpyhuoneessa, kun käymme suihkussa, vaan vesi on läsnä jokaisessa pienessä asiassa, johon silmämme luomme ja jonka aistimme kohtaavat - silloinkin kun vähiten sitä kuvittelisimme, kuten nauttiessamme hotellin aamupalan rapeista, kevyistä leivonnaisista.

Kun vedenlaatu on hyvä, niin on myös tuote. Leivän kuori säilyttää rapeutensa, kasvikset säilyttävät houkuttelevat värit ja vitamiininsa, paistit ovat sisältä pehmeitä ja tihkuvat hienovaraisia makuja. Astiat ovat hohtavan puhtaita täydellisen pesuvedenlaadun ansiosta.

BWT tarjoaa ratkaisut jokaisen juomavesilaadun tason saavuttamiseksi sekä kaikkien siisteys-, hygienia-, luotettavuus-, ekologisuus- ja taloudellisuusvaatimusten täyttämiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että elintarvikealan ammattilaiset ja hotellinpitäjät voivat täyttää ruokailijoiden ja vieraiden korkeat vaatimukset, on kyse sitten täydellisestä pesutuloksesta, parasta laatua olevasta ruoasta ja juomasta tai hygisestä, silkinpehmeästä uima-allasvedestä. BWT:n laaja tuotevalikoima mahdollistaa viiden tähden luokituksen saavuttamisen.