Keittiöt, ravintolat ja baarit - BWT Best Water Technology 
Täydellinen maku
BWT:n uudella
Mg2+-teknologialla

Keittiöt, ravintolat ja baarit

Keittiössä, ravintolassa ja baarissa ratkaisevat hygieenisyys ja maku

Kalkkitahrat lautasilla ja laseissa, kalliit astianpesukoneiden korjauskulut ja lasien kiillotukseen käytetty aika ovat vain muutamia ongelmia, joita kova vesi voi aiheuttaa. Ongelmat ratkeavat vedenpehmennyksellä. Lasit ja astiat saavat kiiltävän puhtaan pinnan, astianpesukoneet saavat suojan kalkkisaostumilta ja näin vähennetään myös tiskiaine- ja korjauskuluja. Tämän ansiosta keittiölaitteet ovat sekä energiatehokkaampia että ympäristöystävällisempiä.

Täydelliset ratkaisut keittiöihin, ravintoloihin ja baareihin:

Vedenpehmennys

Osittainen suolanpoisto ja täyssuolanpoisto

Suodatus

Käänteisosmoosi

Mg2+ -teknologia

 

Etuja:

  • Parempi maku kahveihin, teehen ja muihin lämpimiin ja kylmiin juomiin magnesiumilla rikastetun veden avulla (Mg2+ -teknologia)

  • Kalkkisaostumien vähentyminen kaikissa laitteissa

  • Pienentynyt puhdistusaineiden ja muiden kemikaalien käyttötarve

  • Keittiölaitteiden alentuneet korjauskustannukset ja pidentyneet eliniät

     


Käänteisosmoosi

Vedenpehmennys


Suodatinpatruunat