Itsenäinen vedenjakelu teollisuuden sovelluksiin - BWT Best Water Technology 
Kelluva öljynjalostamo
Maersk Peregrino
Voimalaitos
Amagervaerket
Tonnikalapakkaamo
Indian Ocean Tuna
1
2
3

Itsenäinen vedenjakelu teollisuuden sovelluksiin

 

Monilla teollisuuden aloilla jatkuva vedenjakelu on välttämätön osa tuotantoa; riittävä laadukas vesi on siis oleellista koneiden rikkoutumisen estämiseksi. Yrityksille, jotka toimivat maantieteellisillä alueilla, joilla infrastruktuuri on kehittymätöntä, itsenäinen vedenjakelu on usein välttämättömyys. BWT:n mittava kokemus suolanpoistosta ja edistyneistä vedenkäsittelyprosesseista takaa laadun, joka tyydyttää jokaisen asiakkaan yksityiskohtaiset tarpeet.

 

Maersk Peregrino on kallein ja edistyksellisin alus, jonka Maersk on koskaan rakentanut. Se on kelluva öljynjalostamo, joka tukee lähellä olevia öljynporauslauttoja Atlantilla. Suolanpoistolaitteiston lisäksi BWT suunnitteli ja asensi kokonaisen monivaiheisen vedenkäsittelyjärjestelmän vastaamaan aluksen erityislaatuisiin vaatimuksiin. Vettä, josta on poistettu suola, käytetään osittain 100-henkisen miehistön juomavetenä ja osittain vedenkäsittelyn 2. ja 3. vaiheessa esimerkiksi käänteisosmoosiin ja elektrodeionisaatioon. Tuloksena on ultrapuhdasta vettä, joka sopii kattiloihin ja höyryturbiineihin...muita BWT:n asiakkaita offshore- ja petrokemianteollisuudessa ovat mm. Iranian Offshore, Statoil, Shell ja DFDS-seaways.

 

Amagervaerket on Tanskassa sijaitseva voimalaitos, joka tuottaa sekä lämpöä että sähköä ympäröivälle alueelle. Voimalaitos tuottaa sähköä koko Kööpenhaminan käytettäväksi ja lämpöä yli 130 000 perheen kotiin. BWT toimitti kokonaisen suolanpoistojärjestelmään perustuvan vesilaitoksen, joka tuottaa 2 800 m3 päivässä. Voimalaitos haluaa olla riippumaton kalliista julkisesta vedenjakelusta ja varmistaa samalla turvatun jakelun. Meriveden suolanpoiston lisäksi BWT toimitti monivaiheisen vedenkäsittelyjärjestelmän, joka tuottaa ultrapuhdasta vettä boilereita ja höyryturbiineita varten.

Indian Ocean Tuna Seychelleillä on yksi maailman tehokkaimmista ja moderneimmista tonnikalan pakkaamoista. Laitos toimittaa korkealaatuista tonnikalaa ja tuottaa 1,5 miljoonaa purkkia päivässä. BWT toimitti meriveden suolanpoistolaitteiston ja jälkikäsittelyprosessit, joilla saavutetaan veden laatu, joka riittää prosessisovelluksille ja purkitukselle.