BWT suodatinkannu - BWT Best Water Technology 

BWT Mg2+-suodatinkannu
– moninkertainen testivoittaja

BWT Mg2+ -suodatinkannu on ainutlaatuinen, sillä sen lisäksi että se suodattaa hanaveden, lisää se veteen elintärkeää mineraalia – magnesiumia. Magnesium korostaa teen, kahvin ja muiden kuumien juomien täyteläistä makua.

Tämä upea keksintö sai vuoden 2011 "Regional Award for Innovation" -palkinnon tieteen, liikemaailman, politiikan ja median johtavista hahmoista koostuvalta arvovaltaiselta tuomaripaneelilta. Raati palkitsi BWT:n Mg2+ -teknologian sen "poikkeuksellisista ominaisuuksista mm. sen ainutlaatuiset ominaisuudet, hyödyt sekä sen ympäristöystävälliset että taloudelliset vaikutukset, jotka tekevät tuotteesta palkinnon arvoisen".

BWT:n suodatinkannu voitti myös vuoden 2013 "Kitchen Innovation of the Year" -palkinnon neljässä eri kategoriassa: "Ainutlaatuinen Mg2+ -teknologia on voittanut kuluttajat puolelleen sen toimivuuden, innovatiivisuuden, muotoilun ja ympäristöystävällisyyden ansiosta, sen lisäksi se on saanut myös keskimääräistä parempia arvosteluja suodatinkannujen joukossa.