BWT E1 Single Lever - hiukkassuodatin - BWT Best Water Technology 

BWT E1 Single Lever hiukkassuodatin
– Vuoden tuote 2013

BWT:n E1 Single Lever -hiukkassuodatin tekee puhtaan juomaveden tuottamisesta yksinkertaisempaa ja turvallisempaa kuin koskaan ennen. Se ei ainoastaan suojele putkistoa epäpuhtauksilta ja hanavettä hiukkasilta, vaan tarjoaa myös jotain uutta: käyttäjät voivat vaihtaa suodatinyksikön ('hygiene safe') muutamissa sekunneissa ilman erityistä aiempaa teknistä kokemusta.

Vapauta lukituslaite, mikä sulkee vedensyötön molempiin suuntiin. Nosta vipua, joka automaattisesti vapauttaa hygiene safe -suodatinyksikön.
Aseta uusi hygiene safe -suodatinyksikkö paikoilleen, sulje ja lukitse vipu paikoilleen. Valmista!

BWT:n E1 Single Lever Filterille myönnettiin Product of the Year 2013 (Vuoden tuote 2013) -palkinto merkiksi sen korkeasta laadusta. Sen erinomaiset tekniset yksityiskohdat voittivat tuomariston äänet puolelleen kussakin neljässä kategoriassa: innovatiivisuudessa, laadukkuudessa, käyttäjäystävällisyydessä ja toimivuudessa.

Tuomaristo tiivisti päätöksensä seuraavasti: "BWT:n 'E1 HW' Single Lever Filter kunnostautuu yksinkertaisella sulku- ja suodattimenvaihtomekanismillaan, joka mahdollistaa vedensyötön helpon sulkemisen ja suodattimen vaihdon vain muutamissa sekunneissa. Sen maailman johtava valikoima hygieniaturvallisia suodattimia sallii käyttäjien vaihtaa suodatinyksikkö koskematta niihin suodattimen osiin, jotka ovat suorassa kontaktissa veden kanssa. Laatumerkkinä tunnettu BWT pitää maineensa yllä korkealaatuisilla materiaaleilla ja erinomaisella ammattitaidolla."