BWT AQA perla - BWT Best Water Technology 

BWT AQA perla – Vuoden tuote 2012

BWT:n vedenpehmennyslaite, AQA perla, tuottaa silkinpehmeästi helmeilevää vettä koko kotitaloudelle – innovatiivinen ratkaisu kaikille kodinomistajille taistelussa kalkkikertymiä vastaan. Se suojaa suihkut, tekee jokaisesta kylvystä ylellisen kokemuksen, jättää iholle sametinpehmeän tunnun, hiuksiin silkkisen kiillon ja puhdistaa kylpyhuoneen kalusteet silmänräpäyksessä.

Se myös ehkäisee viemäriverkoston kalkkikertymiä ja pidentää kotitalouslaitteiden käyttöikää. Kalliiden korjausten määrä pysyy pienenä, ja lämmitys- ja energiakustannukset vähentyvät huomattavasti. BWT AQA perla voitti "Vuoden tuote 2012" -laatupalkinnon. Se teki vaikutuksen tuomaristoon kategorioissa: laatu, muotoilu, toimivuus ja ympäristöystävällisyys.

Tuomariston lausunto: "Pehmennyskäsittelyn jälkeen silkinpehmeä vesi on erittäin tehokas pidentämään putkiston ja kaikkien siihen liittyvien kotitalouslaitteiden elinikää. 'AQA Perla' on myös helppo ja yksinkertainen käyttää, sillä se edellyttää käyttäjältä vain paikallisen juomaveden kovuusasteen ja toivotun kovuusasteen syöttämistä.