Älykäs vedenkäyttö on hyväksi elimistölle ja ympäristölle - BWT Best Water Technology 

Älykäs vedenkäyttö on hyväksi elimistölle ja ympäristölle

 

Meriä saastutetaan jopa 13 miljoonalla tonnilla muovijätettä vuosittain. Itävaltalaistaustainen vesiteknologiayritys BWT tarjoaa älykkäitä ratkaisuja keholle ja ympäristölle: jokaisella siemauksella vettä voidaan panostaa jätteiden välttämiseen ja henkilökohtaiseen hyvinvointiin.

Muovijätteet - maailmanlaajuinen ongelma

Lomakausien alut muistuttavat muovijätteistä hiekkarannoilla ja laittomista kaatopaikoista. Suurin hallitsematon kaatopaikka maan päällä on tunnettu jo vuodesta 1997, mutta hyvin harvat ovat itse sen nähneet: valtava muovijätteiden kerääntymä Havaijin pohjoispuolella Tyynenmeren alueella ("The Great Pacific Garbage Patch") on nyt kooltaan jo Keski-Euroopan kokoinen ja se kasvaa edelleen. Kahdeksankymmentä prosenttia tästä jätteestä tulee mantereelta. Jopa 13 miljoonaa tonnia muovijätettä päätyy vuosittain mereen, mukaan lukien valtava määrä muovipulloja. Pelkästään Saksassa käytetään vuosittain 17 miljardia muovipulloa, joiden kierrätys vaatii kuusi kertaa enemmän vettä kuin ne itse voivat sisältää. Arvioiden mukaan pullojen hajoamisaika on 450 vuotta - ja jopa silloin jäljelle jää mikropartikkeleita, jotka puolestaan päätyvät ravintoketjuun. ”BWT tarjoaa innovatiivisen ratkaisun muoviraaka-aineiden välttämiseksi. Magnesium Mineralizer -tuotteen ansiosta elintärkeä mineraali magnesium tuo lisäarvoa muutenkin juomaveden nauttimisen kestävään ratkaisuun, eikä tarvitse kuljettaa muovipulloja kotiin", sanoo BWT: n hallituksen jäsen Gerald Steger.

Magnesium Mineralizer - ympäristöystävällinen kumppani

BWT auttaa vähentämään muovipullojen käyttöä ja säästämään selkääsi. Käyttämällä BWT Magnesium Mineralizeria, muovipullojen tuottamiseen tarvittava logistiikkaketju - keskimäärin 197 kilometriä - eliminoituu. Tuoreissa "Design Colors" -malleissa on myös muistutus juoda tarpeeksi - tärkeä sivuetu, etenkin kesällä.

Hyvä vesijohtovesi paranee entisestään

Vesi on yksi eniten tutkituista elintarvikkeista. Paras tapa parantaa vesijohtoveden makua on käyttää BWT Magnesium Mineralizeria. Tämä on ainoa suodatin, joka rikastuttaa vesijohtovettä arvokkaalla magnesiumilla, samalla vähentäen kalkkipitoisuutta ja suodattaen klooria, raskasmetalleja sekä muita maku- ja hajuhaittoja aiheuttavia aineita suodatusprosessin aikana. Tämän seurauksena vedellä on lähes neutraali pH-arvo – salaisuus erityisen pehmeän makunsa takana. Sen lisäksi, että tämä on hyväksi juotavalle vedelle, se on hyväksi myös ympäristölle useilla tavoilla: esimerkiksi kattiloiden ja kahvinkeittimien käyttöikä kasvaa merkittävästi vähentyneen kalkin ansiosta. Yhdellä suodattimella voidaan valmistaa vähintään 120 vesipullon sisältöä vastaava määrä tärkeällä mineraalilla rikastettua vettä. BWT Magnesium Mineralizer ei ole vain äärettömän yksinkertainen käyttää, mutta on myös huomattavasti edullisempi vaihtoehto pullotetulle vedelle.

BWT ajattelee ympäristönsuojelua johdonmukaisesti loppuun asti

BWT Magnesium Mineralizerin avulla teknologiajohtaja julistaa sodan roskaantumista ja "Plastic Planet": n jatkuvaa kasvua vastaan. Innovatiivinen tuote, joka sopii jokaiseen kotitalouteen ja kaikkiin toimistoihin, auttaa osaltaan suojelemaan ympäristöä päivittäisen vedenkulutuksen avulla. "Laajentuvana vesiteknologiayrityksenä voimavarojen säilyttäminen on tuotteidemme suunnittelemisen ensisijaisena huolenaiheena, ja haluamme rohkaista kuluttajia sitoutumaan ympäristönsuojeluun. Me kaikki tarvitsemme kuitenkin vettä selviytyäksemme", sanoo Steger lopuksi.

Alkuperäinen artikkeli: https://www.bwt-filter.com/en/BWT/press-area/press-releases/Pages/Intelligent-water-enjoyment-is-good-for-your-body-and-the-environment.aspx